Je wil van je tuin je pronkstuk maken. Niet alleen omdat je tuin een beetje het visitekaartje van je woning is, maar ook omdat je er graag in vertoeft. En dat doe je het liefst vier seizoenen lang. Door je tuin gezellig in te richten en te voorzien op alle weersomstandigheden die ons land rijk is, kun je er 365 dagen per jaar van genieten, als je dat wil. Hier lees je hoe je van je tuin een echte blikvanger kunt maken, en meer nog, een tweede thuis.

Buiten leven zoals binnen

Er bestaan steeds meer meubels en attributen die je op je terras of in je tuin kunt plaatsen, zodat je buiten bijna net zo comfortabel kunt leven als binnen. Denk hierbij maar aan een BBQ-haard, die je warm houdt en waar je op kunt koken. Ook buitenkeukens winnen steeds meer aan populariteit. Aangename zitmeubels, buitentapijten en hippe tuinverlichting geven je tuin meteen een instant aangename vakantiesfeer. Door je beplanting goed te kiezen, kun je je tuin afschermen van nieuwsgierige blikken, waardoor je je volledig kunt ontspannen zonder je gevangen te voelen. En door te investeren in een kwalitatieve parasol, zit je afgeschermd van de zon en kun je genieten van heerlijke verkoeling in de schaduw.

Bescherming tegen zon, wind en regen

Als je ook bij minder goed weer buiten wil kunnen zitten, heb je bescherming tegen de regen en de wind nodig. Een vaste overkapping, gemaakt van beton en andere robuuste materialen, neemt al gauw veel plaats in en zijn ook vrij definitief; eens je deze overkapping geplaatst hebt, blijft ze staan. Ook wanneer je misschien even geen overkapping wenst of nodig hebt. Als je je tuin wil kunnen overkappen wanneer jou dat past, is een stretchtent tuin de ideale oplossing. Zo’n stretchtent is stevig en waterdicht. Je kunt ze gemakkelijk zelf plaatsen, of ze laten plaatsen als je dat comfortabeler vindt. En ook het afbreken gaat vlot. Niet dat dit echt nodig is, een stretchtent tuin is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bovendien kun je je stretchtent op maat kopen op Eurostretchtents.be. Zo past ze gegarandeerd in jouw tuin of boven jouw terras, wat voor gekke vormen die ook mogen hebben. Bovendien kun je je stretchtent niet alleen op maat laten maken, maar ook in de kleur die jij het liefst hebt. Zo is je stretchtent op maat van je terras en op maat van jou. Wil je ook graag beschut zitten tegen de wind? Kies dan een stretchtent op maat met zijwanden.

Is zo’n stretchtent veilig?

Uiteraard! Een stretchtent is even veilig als een vaste overkapping. De tenten zijn brandveilig en volledig waterdicht. Vraag zeker persoonlijk advies wanneer je overweegt om een stretchtent op maat in je tuin te plaatsen.