Je huis is meer dan alleen een hoop stenen waarin je leeft en slaapt. Je huis is je thuis, je warme en veilige nest. De plek waar je zowel letterlijk als figuurlijk thuiskomt, de plaats waar je echt jezelf kunt zijn. Om van je huis en je tuin een warm nest te kunnen maken, is het belangrijk dat je je hier ook daadwerkelijk thuis voelt. Hier kun je lezen hoe je van je interieur en exterieur een gezellige cocon kunt maken waarin je helemaal tot jezelf kunt komen.

Gezellig binnenkomen

Wanneer je na een drukke werkdag thuiskomt, wil je kunnen ontspannen. Daarom is een warm huis, zowel letterlijk als figuurlijk, erg belangrijk. Maak gebruik van de nieuwste technologie om al van op afstand de verwarming bij je thuis op te zetten, zodat het aangenaam warm is op het moment dat je de voordeur opent. Verder speelt natuurlijk ook de inrichting van je interieur een heel bepalende rol om je goed te voelen in je woning. Investeer daarom in toffe, mooi en vooral comfortabele meubels, die uitnodigen om erop of eraan plaats te nemen. De ontwerpen van Norr11 lenen zich hier prima toe. Deze Deense ontwerpen, die geïnspireerd zijn door de natuur en door ruwe materialen, leveren zitmeubels op die een blikvanger zijn in je huiskamer, maar ook erg comfortabel zitten. Je zult merken dat de stoelen, banken, fauteuils en relaxen van Norr11 elk een eigen, bijzondere twist hebben. Zo zorgen ze voor een unieke uitstraling bij jou thuis.

Buiten leven zoals binnen

Of het nu koud of warm is, zo lang het droog blijft, is het vaak supergezellig om buiten te aperitieven, te tafelen of zelfs te koken. Door alle luxe die je binnen hebt, ook buiten te voorzien, creëer je een tweede leefruimte buitenshuis. Hierdoor kun je eindeloos genieten van lange zomeravonden, en ook gasten ontvangen zonder veel gedoe binnen in je woning. Om het buiten net zo comfortabel als binnen te maken, heb je niet veel nodig. Denk hierbij maar aan toffe accessoires, zoals parasols, buitenverlichting en tuinkaarsen. Net zoals binnen in je woning, zijn ook buiten je meubels van groot belang. De collectie van Gloster is hier volledig op voorzien. Deze lounge zitmeubelen, tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken, ligzetels, ligbedden en easy chairs nodigen uit om buiten volledig tot rust te komen. Bovendien vind je in de collectie van Gloster ook originele buitenverlichting, design salontafeltjes en parasols terug die je het gevoel geven dat je op een paradijselijk eiland bent terechtgekomen. Meer heb je niet nodig om ook van je tuin een thuis te maken. Laat je inspireren door deze knappe ontwerpen om je huis en tuin een fantastische make-over te geven.